Einde interne tijd voor de Jungle
Door: Renske
06 Oktober 2006 | Suriname, Paramaribo
Ja ja het zit er op mijn co-schap interne. Ik heb hier een hoop geleerd en ook een aantal indruk wekkende dingen gezien en gedaan. En natuurlijk mensen beter gemaakr;). Voor mij was 5 weken langgeneog. want het blijft niet mijn vak. Ik ga de airco hier op de kamer wel heel erg missen want die is heerlijk cool want buiten is het warm!!!!!
Morgen vetrek ik voor een week naar het binnenland van suriname. Djoumo daar mag ik me een week vermaken op een soort poli kliniek. Ik ben heel benieuwd. Ik heb igg al voor een week blikken eten ingekocht.
ik ga zo nog eens proberen foto's op deze site te zetten. Helaas lukt dit al de heleweek niet omdat er een probleem schijnt te zijn met de glasvezel kabel naar Amerika.Tot snel weer
07 Oktober 2006 - 12:08
Karina:
Oh spannend naar het binnenland, ben ook heel erg benieuwd wat je daar aantreft en hoe je dat gaat vinden. Maak maar veel foto's daar en geniet ervan. Maarre, hebben ze in de binnenlanden geen eten dan? Vergeet de blikopener niet dan! -
09 Oktober 2006 - 07:21
Hannah:
Lieve Rens,
Fijn weer wat van je te lezen, ik wens je een goede tijd daar in het binnenland op de poli.Goede tip van Karina trouwens.
Wat wordt overigens wel je vak?
Liefs , Hannah